SOCIAL MEDIA SERVICES VOOR FACEBOOK & INSTAGRAM

De activiteiten van 2C Web Support zijn uitgebreid met social media services voor Instagram en Facebook. Zelf zijn we ook actiever aanwezig op de socials waardoor natuurlijk ook meer traffic richting de websites wordt gegenereerd van 2C Web Support alsook voor de gemaakte websites die we daarin meenemen. De ranking bij de zoekmachines krijgt ook een boost. Twee jonge consultants hebben zich aangesloten als de tweede C’s en beheren de socials en digital content. 

Social media Facebook InstaGram support

social media services

De activiteiten zijn uitgebreid met social media services als Instagram en Facebook. Door actiever aanwezig te zijn op de Sociale Media kanalen wordt natuurlijk ook meer traffic richting de websites gegenereerd. De ranking bij de zoekmachines krijgt ook een boost. De ranking bij de zoekmachines krijgt ook een boost. Binnen kort meer!

Promotie internet filmpje

Happy Customers!

Voor vele bedrijven is de website klaar. In goed overleg wordt de website opgezet, bijgestuurd na oplevering en indien gewenst zodanig opgezet dat jezelf de pagina’s kunt bijwerken en onderhouden.

Schoonheidssalon Sandy

Bij Schoonheidssalon Sandy streven we ernaar om elke klant een unieke ervaring te bieden, waarbij we niet alleen zorgen voor een stralende huid, maar ook voor totale ontspanning en welzijn. Gelegen in het makkelijke bereikbare Amby in Maastricht met voldoende vrije parkeerplaatsen, bieden wij een breed scala aan behandelingen, variërend van acne gezichtsbehandelingen tot manicure en medische pedicure, allemaal uitgevoerd met de hoogste kwaliteit producten van DR. GRANDEL &  Image Skincare. Ook bieden we een innovatieve huidscan aan met ons nieuwe huidscan apparaat van Image Skincare.

Alex Hermans Schildersbedrijf

Schildersbedrijf Alex Hermans, we zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk voor de particulier en de zakelijke sector. Woonhuizen, appartementen, bedrijfspanden, showrooms, kantoren, VVE’s en noem maar op. We kunnen verschillende soorten oppervlakken behandelen, waaronder muren, plafonds, deuren, kozijnen en gevels. We geven kleuradvies om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies past bij uw wensen.

Bed and Breakfast MaesStaete

Gelegen op de Hoge Kanaaldijk 35 te 6212 XS  Maastricht, kijkend over de Maas en liggend aan de voet van de St. Pietersberg. Deze mooie plek is centraal gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van Maastricht. Hier kunt u naar hartenlust shoppen, cultuur snuiven, een terrasje pikken, uit eten gaan of een drankje nuttigen.

Acupunctuur Denise Sour

Ik ben Denise Sour, acupuncturist en massagetherapeut. Met massages begon mijn hele passie. Van een simpele cursus ontspanningsmassage groeide ik tot massage en energetische therapeut. Om van daaruit verder te groeien tot acupuncturist. Daar waar inmiddels de nadruk gelegd wordt binnen de behandelingen in de praktijk.

Cellebroederskapel

Aan de rand van het Maastrichtse stadscentrum ligt een van de mooiste en uniekste schatten van Maastricht: de Cellebroederskapel.

Verscholen achter een monumentale poort aan de Brusselsestraat 58 leidt een recht pad u naar de kapel van de voormalige Cellebroeders. Vroeger maakte de kapel – waarin ook een historisch orgel is ondergebracht – deel uit van een kloostercomplex. Omgeven door een prachtige tuin wordt u overvallen door een serene rust. De kapel en haar omgeving lenen zich bij uitstek voor het  houden van culturele en maatschappelijke activiteiten.

Hallo Collega Re-integratie & Verzuim

Al meer dan 20 jaar geïnteresseerd in de driehoek mens, werk en inkomen. Pragmatisch en persoonlijk. Geregistreerd arbeidsdeskundige. Sleutelspeler bij ziekte, ongeval en gebrek. Regisseur bij re-integratie. Overtuigd dat een duurzame arbeidsrelatie bij jezelf begint.

Stichting vrienden van de Onze Lieve Vrouwe Basiliek

Als vrijwilligers in deze stichting willen we graag fondsen werven. Dit doen we door jaarlijkse giften en donaties ten behoeve van het onderhoud van de onze lieve vrouwe basiliek te Maastricht realiseren. Deze komen geheel ten goede komen aan de restauratieprojecten in het kerkgebouw die buiten de financiële middelen van de Parochie vallen.

Con Gerards Travel Maasticht

Een touringcarbedrijf met een sterk sociaal maatschappelijk karakter, dit is een van de belangrijkste doelstellingen van Con Gerards Travel uit Maastricht. Dit betekent dat persoonlijke begeleiding van de passagiers en betaalbare tarieven de speerpunten zijn.

Train and Gain Clint

Personal Training door Clint Ghijsen en hij staat u bij met voedingschema's, HIIT trainingen, Duo training, groepstraining etc. etc.

 

Corona in Maastricht

Wat gebeurde er in Maastricht tijdens het COVID-19 virus.

De impact van de Coronacrisis is enorm. Zoveel gedupeerden, op welke manier dan ook. Tussen alle triestheid en ellende door klonken gelukkig af en toe sprankjes positiviteit en hoop.

 

Stal Manege Cappershaag

Stal Cappershaag is een veelzijdige Sport & Handelsstal welke is gelegen te Bunde in het fraaie Zuid- Limburgse landschap.Cappershaag Zorg en Horse N Zo Coaching & Begeleiding biedt individuele begeleiding aan kinderen, jongeren van 6 tot en met 18 jaar en volwassenen

Horse N zo Coaching

Voor iedereen, jong en oud, klein en groot. Iedereen die iets wil leren. Of het nu een specifieke vraag is, iets wat je lastig vindt of iets waar je hinder van ondervindt of wat je wil ontdekken aan jezelf. Alles is mogelijk! Cappershaag Zorg en Horse N Zo Coaching & Begeleiding biedt individuele begeleiding aan kinderen, jongeren van 6 tot en met 18 jaar en volwassenen.

BBS Logistics

BBS Logistics heeft ruime ervaring met het vervoer van goederen met een hoge waarde. Goederentransport, waarbij we niets aan het toeval overlaten.

Tapas Restaurant La Canasta

Traditionele tapas gerechten met een twist, net iets anders met een eigen toevoeging. Tapas eten draait ook om samen je smaak ervaringen te delen met vrienden en familie in een sfeervolle ambiance: “Wij genieten er zelf volop van als mensen genieten van de door ons gemaakte gerechten en van elkaars gezelschap”!

De Holle Eik - Cafe - Evenementen Zalen

De Holle Eik is dagelijks (behalve op maandag) geopend als café en bij mooi weer kunt u op het terras genieten van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of latte machiato zonder of met een stukje Limburgse vlaai, diverse bieren van de tap, of een hapje van onze kleine kaart.

Thuiszorg Hart voor Zorg & Welzijn

Hart voor Zorg en Welzijn is er voor hulpbehoevende ouderen, volwassenen en jongeren die aandacht en menselijkheid belangrijk vinden. Aandacht en menselijkheid zijn ook de woorden die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening.

3R Rubber Recycling

Rubberafval is door zijn veelzijdigheid voor diverse doeleinden geschikt. 3R verwerkt gevulkaniseerde technische rubberresten tot granulaat en poeder. Het granulaat wordt ingezet voor het vervaardigen van o.a. sportvloeren, isolatiemateriaal en veiligheidstegels.

Aarts Cleaning Solutions

Uw partner voor schoonmaak, onderhoud en andere cleaning solutions voor alle gangbare en speciale schoonmaak- & onderhoudsklussen. VVE, particuler, zakelijke gebouwen of evenementen.

horeca centre PREGKA

Pregka Horeca Centre voorziet horecabedrijven, instellingen, kantines, bedrijfs-restaurants, slagerijen en bakkerijen van een keuken oplossing op maat.

Jos Bastiaens TIB Maastricht

Jos Bastiaens Technisch Installatie Bureau heeft als bedrijf al meer dan 45 jaar ervaring in de installatie branche. We hebben alle disciplines voor vele installatiewerken in huis.

Domus Invest B.V.

Advies in begeleiding, uitvoering, verbouwing, financiering & subsidie aanvragen bij Overheid, Banken en andere instanties met betrekking tot duurzame en energiesparende huisverbeteringen.

Logpunt Transport

"Thoes in Limburg" Kiest ervoor om pallet distributie en groupage vervoer af Limburg naar Duitsland als corebusiness te gaan uitvoeren.

Assurantiekantoor Jacques Damen

Deskundig, onafhankelijk en professioneel advies op het gebied van particuliere en bedrijfsverzekeringen & Financiële producten.

Asbest Informatie Centrum

Op deze website vindt u meer informatie over hoe u asbest herkend, wat u wel en niet moet doen en wat er met asbest moet gebeuren. En wij kunnen u helpen aan informatie over het verwijderen van asbest.

Transportbedrijf Stevens

Stevens transport is sinds 1994 gevestigd in Eijsden en Maastricht. Vanaf Maastricht-Airport verzorgen we uw snelvracht, normaal vrachttransport en gekoeld transport en hebben we op Maastricht-Airport een vaste standplaats.

Aannemersbedrijf Bastiaens

Bouwbedrijf Bastiaens en Aannemersbedrijf Bastiaens is als aannemer en bouwbedrijf een jong en energiek bedrijf dat onder aanvoering van Jos Bastiaens, die 30 jaar ervaring heeft in de installatie branche & al complete verbouwingen van badkamers en keukens doet, een nieuw gezicht in de aannemers wereld in Zuid-Limburg

de juiste prijs voor de perfecte websites

Projectmatig neem ik de website opbouw aan, we stellen een tijdslimiet en een prijsstelling op zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn, opstarten kan altijd en een “opbouw pagina” zal in goed overleg worden opgezet met de juiste informatie. Voor meer informatie over de website prijzen klik op de button.

Websites geschikt voor de mobiele aparaten

De mobiele website is onmisbaar geworden, zeker voor onderweg, maar ook thuis op de bank. Zeker 93% van alle Nederlanders heeft een smartphone en 60% daarvan vergelijkt daarop prijzen, zoekt naar producten of reserveert een tafeltje. Ook de mobiele website realiseer ik voor u, de nieuwe website of opnieuw opgebouwde website wordt een zgn Responsive site in WordPress.

Ontwerp voor iPad, Tablet of Smartphone.

Responsive webdesign houdt dus in dat de website op elk mobiel apparaat goed wordt weergegeven, zijn de bezoekers onderweg dan pakken ze al snel de tablet, iPad of de smartphone. En ook thuis wordt niet meer als eerste apparaat de PC of laptop gepakt, maar lekker liggend op de bank surfen op het web.

Een kort filmpje over hoe u zelf de website kunt bijwerken.

WordPress CMS
& een speciaal interface.

WordPress is als basis genomen voor het Framework om een speciaal opgemaakt Premium beheersysteem te laten functioneren, het interface is zo opgesteld dat het op een soepele en begrijpbare manier de aanpassingen op de website doet zonder kennis van programmeren.

Feel Free to contact us

Is je interesse gewekt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek over een website, social media en/of digitale service voor Favebook, Instagram of TikTok. Creativiteit is een skill en de spil voor om een goede start te maken op het world wide web.

zoekmachine optimalisatie

Met de juiste zoekwoorden op het web gevonden worden en lokaal makkelijk naar het fysieke adres gestuurd worden.

kleurstelling en indeling

De juiste kleurstelling en de juiste samenstelling in de opzet van de website is van groot belang.

ontwerp & uitstraling

De “looks and feels” moeten aansluiten bij de inrichting op het fysieke adres of de geleverde diensten.

codering en ontwikkeling

Is niet iets wat je moet bezighouden en wordt zodanig opgezet dat alles prima werkt en aansluit op het world wide web.