EEN WEBSITE VOOR DE JUISTE PRIJS

 

een aantal voorbeelden

Een greep uit de handzame websites die ik al heb gerealiseerd, om de informatie up to date te houden en handige informatie bevat bij te werken heb ik een korte uitleg op video opgenomen, kijk maar eens hoe makkelijk het WordPress CMS werkt in dit filmpje> . Vraag gerust een vrijblijvend gesprek met me aan, ga naar het webformulier >

 

Happy Customers!

Voor vele bedrijven is de website klaar. In goed overleg wordt de website opgezet, bijgestuurd na oplevering en indien gewenst zodanig opgezet dat jezelf de pagina’s kunt bijwerken en onderhouden.
Binnen het, inmiddels zich bewezen, WordPress wordt een software geïnstalleerd die uw website responsive maakt (goed weergeven van de website op elk apparaat) en tevens indien gewenst door uzelf te onderhouden input van de website.

Thuiszorg Hart voor Zorg & Welzijn

Hart voor Zorg en Welzijn is er voor hulpbehoevende ouderen, volwassenen en jongeren die aandacht en menselijkheid belangrijk vinden. Aandacht en menselijkheid zijn ook de woorden die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening.

Italiaans Restaurant Tivoli Maastricht

Vers en in eigen keuken bereide heerlijke pizza’s, pasta’s en andere Italiaanse gerechten.

Stukadoorsbedrijf Groothuysen

Heeft alle kennis en ervaring in huis om alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden vakkundig uit te voeren.

De Holle Eik

Eetcafé & Terras  – Zalencentrum – Evenementen Accommodatie

Assurantiekantoor Jacques Damen

Deskundig, onafhankelijk en professioneel advies op het gebied van particuliere en bedrijfsverzekeringen & Financiële producten.

horeca centre PREGKA

Pregka Horeca Centre voorziet horecabedrijven, instellingen, kantines, bedrijfs-restaurants, slagerijen en bakkerijen van een keuken oplossing op maat.

Autoschade herstelbedrijf & Spuiterij

Autoschade herstelbedrijf. Ik ben een ambachtelijk autospuiter & schadeherstel voorbereider. Het plamuren, schuren, rechttrekken etc. gebeurt mijn in eigen werkplaats.

Logpunt - Thoes in Limburg

Kiest ervoor om pallet distributie en groupage vervoer af Limburg naar Duitsland als corebusiness te gaan uitvoeren.

Transportbedrijf Stevens

We verzorgen uw snelvracht, normaal vrachttransport en gekoeld transport en we hebben op Maastricht-Airport een vaste standplaats.

samenwerken aan je project

Is het niet leuker om samen aan je website te werken, in goed overleg in een 1 op 1 gesprek doornemen wat jouw wensen zijn om tot een nauwgezette afspraak te komen. Vul het formulier in en ik maak die vrijblijvende afspraak met je. Dank je wel en tot snel.

Contact met 2C Web Support
Stuur mij een berichtje via de Whats App button of het contactformulier en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

2C Web Support
Bosscherweg 147A
6219NE  Maastricht - NL

 06 - 11 321 668