Selecteer een pagina

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

de diensten

Alle diensten die nodig zijn om online goed voor de dag te komen, een mooie website die ook gevonden wordt bij de zoekmachines (anders heb je er weinig aan). Een handzame website zodat deze makkelijk te bedienen is voor zowel bezoeker als gebruiker zodat laatsgenoemde de informatie up to date kan houden en handige informatie bevat. Kijk maar eens hoe makkelijk het Wordpress CMS werkt in dit filmpje> De instellingen van de mail, aanvragen van de domeinnaam en alle andere aanverwante zaken bij een en dezelfde partij of in samenwerking en overleg met mij.

registratie domeinnaam & hosting

Het officieel registreren van en het op naam zetten van de domeinnaam mag ik ook doen. Om dit correct en legaal uit te voeren werk ik samen met Internet Today, hun beheer- en registratiesysteem regelt dit af met de ICANN (zij wijzen domeinnamen toe en beheren de distributie van IP-nummers).

hostingserver in Nederland

Alle domeinen met de bijbehorende hostingpakketten worden op goed beveiligde servers geplaatst die in Nederland staan en welke dus onder de Nederlandse wetgeving vallen. Een goede backup wordt gegarandeerd en een up time van 99,99999 %.

Happy Customers!

Voor vele bedrijven is de website klaar. In goed overleg wordt de website opgezet, bijgestuurd na oplevering en indien gewenst zodanig opgezet dat jezelf de pagina's kunt bijwerken en onderhouden.

Binnen het, inmiddels zich bewezen, Wordpress wordt een software geïnstalleerd die uw website responsive maakt (goed weergeven van de website op elk apparaat) en tevens indien gewenst door uzelf te onderhouden input van de website.

Corona in Maastricht

Wat gebeurde er in Maastricht tijdens het COVID-19 virus

De impact van de Coronacrisis is enorm. Zoveel gedupeerden, op welke manier dan ook. Tussen alle triestheid en ellende door klonken gelukkig af en toe sprankjes positiviteit en hoop.

BBS Logistics

BBS Logistics heeft ruime ervaring met het vervoer van goederen met een hoge waarde. Goederentransport, waarbij we niets aan het toeval overlaten.

Tapas Restaurant La Canasta

Traditionele tapas gerechten met een twist, net iets anders met een eigen toevoeging. Tapas eten draait ook om samen je smaak ervaringen te delen met vrienden en familie in een sfeervolle ambiance: “Wij genieten er zelf volop van als mensen genieten van de door ons gemaakte gerechten en van elkaars gezelschap”!

Italiaans Restaurant Tivoli Maastricht

Vers en in eigen keuken bereide heerlijke pizza's, pasta's en andere Italiaanse gerechten.

De Holle Eik - Cafe - Evenementen Zalen

De Holle Eik is dagelijks (behalve op maandag) geopend als café en bij mooi weer kunt u op het terras genieten van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of latte machiato zonder of met een stukje Limburgse vlaai, diverse bieren van de tap, of een hapje van onze kleine kaart.

Thuiszorg Hart voor Zorg & Welzijn

Hart voor Zorg en Welzijn is er voor hulpbehoevende ouderen, volwassenen en jongeren die aandacht en menselijkheid belangrijk vinden. Aandacht en menselijkheid zijn ook de woorden die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening.

3R Rubber Recycling

Rubberafval is door zijn veelzijdigheid voor diverse doeleinden geschikt. 3R verwerkt gevulkaniseerde technische rubberresten tot granulaat en poeder. Het granulaat wordt ingezet voor het vervaardigen van o.a. sportvloeren, isolatiemateriaal en veiligheidstegels.

Aarts Cleaning Solutions

Uw partner voor schoonmaak, onderhoud en andere cleaning solutions voor alle gangbare en speciale schoonmaak- & onderhoudsklussen. VVE, particuler, zakelijke gebouwen of evenementen.

horeca centre PREGKA

Pregka Horeca Centre voorziet horecabedrijven, instellingen, kantines, bedrijfs-restaurants, slagerijen en bakkerijen van een keuken oplossing op maat.

Stukadoorsbedrijf Groothuysen

Heeft alle kennis en ervaring in huis om alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Tapas Restaurant Los Amigos

Traditionele tapas gerechten met een twist, net iets anders met een eigen toevoeging. Tapas eten draait ook om samen je smaak ervaringen te delen met vrienden en familie in een sfeervolle ambiance: “Wij genieten er zelf volop van als mensen genieten van de door ons gemaakte gerechten en van elkaars gezelschap”!

Jos Bastiaens TIB Maastricht

Jos Bastiaens Technisch Installatie Buro heeft als kleinschalig bedrijf al meer dan 40 jaar ervaring in de installatie branche. We hebben alle disciplines voor vele installatiewerken in huis.

Domus Invest B.V.

Advies in begeleiding, uitvoering, verbouwing, financiering & subsidie aanvragen bij Overheid, Banken en andere instanties met betrekking tot duurzame en energiesparende huisverbeteringen.

Logpunt Transport

"Thoes in Limburg" Kiest ervoor om pallet distributie en groupage vervoer af Limburg naar Duitsland als corebusiness te gaan uitvoeren.

Assurantiekantoor Jacques Damen

Deskundig, onafhankelijk en professioneel advies op het gebied van particuliere en bedrijfsverzekeringen & Financiële producten.

Asbest Informatie Centrum

Op deze website vindt u meer informatie over hoe u asbest herkend, wat u wel en niet moet doen en wat er met asbest moet gebeuren. En wij kunnen u helpen aan informatie over het verwijderen van asbest.

Transportbedrijf Stevens

Stevens transport is sinds 1994 gevestigd in Eijsden en Maastricht. Vanaf Maastricht-Airport verzorgen we uw snelvracht, normaal vrachttransport en gekoeld transport en hebben we op Maastricht-Airport een vaste standplaats.

Aannemersbedrijf Bastiaens

Bouwbedrijf Bastiaens en Aannemersbedrijf Bastiaens is als aannemer en bouwbedrijf een jong en energiek bedrijf dat onder aanvoering van Jos Bastiaens, die 30 jaar ervaring heeft in de installatie branche & al complete verbouwingen van badkamers en keukens doet, een nieuw gezicht in de aannemers wereld in Zuid-Limburg

samenwerken aan je project

Is het niet leuker om samen aan je website te werken, in goed overleg in een 1 op 1 gesprek doornemen wat jouw wensen zijn om tot een nauwgezette afspraak te komen. Vul het formulier in en ik maak die vrijblijvende afspraak met je. Dank je wel en tot snel.

stuur een bericht.

WhatsApp WhatsApp me